Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowi co to moze byc jedno swiatło stopu nie swieci zmieniłem lampy na te od m3 ale na starych tez żarówka sie nie świeci. Czy cos w kablach mogło sie przepalic bo nie mam pojecia.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Zainteresuj się wiązką, która załamuje się podczas otwierania klapy bagaznika.

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Zainteresuj się wiązką, która załamuje się podczas otwierania klapy bagaznika.

w tej wiązce nie ma kabli od stopu, tam są tylko od centralnego zamka klapy i od oświetlenia tablicy i bagażnika

kabli musisz szukać w bagazniku ! obejrzyj też oprawkę żarówki, a dokładnie styki z boku, bo umnie one właśnie nie przylegały i nie łączyły, przeczyszczenie i podgięcie pomogło

ONLY ANIA, ONLY BMW
Opublikowano
wizaka wyglada okey a problem mam na starych i nowych lapmpach do diaska cos musiało sie zrypac bede sie bawił jak bedzie ładniejsza pogoda a któren z kabli odpowiada za stopa
Opublikowano
Dzis zauważyłem ze nie swiecą mi jeszcze żarówki pod kierunkowskazami świecą kierunki swieci mi wsteczny, i stop co to moze byc na staryxh lampach swieciły normalnie 2 żarówki na kloszu czy one sa jakos połączone szeregowo bo juz nie wiem a nie chce płacic 50 zł za to elektrykowi