Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
witam, przy nierownosciach na drodze mam wrazenie ze amorki na przodzie pracuja lekko na skos dlaczego tak sie dzieje? Edytowane przez maniek__
Opublikowano
dokladniej..chodzi o to ze podczas jazdy,kiedy wjedziesz na jakies wzniesienie to przod auta schodzi na dol za chwilke amorki prostuja sie a w srodku mam uczucie jakby przod auta odbijal sie po skosie.
Opublikowano
dokladniej..chodzi o to ze podczas jazdy,kiedy wjedziesz na jakies wzniesienie to przod auta schodzi na dol za chwilke amorki prostuja sie a w srodku mam uczucie jakby przod auta odbijal sie po skosie.

wiecie co moze byc powodem?

Opublikowano

Amory mogą, ale nie muszą mieć z tym nic wspólnego. Równie dobrze możesz mieć gdzieś luzy na zawieszeniu. Jedź gdzieś na stację niech Ci sprawdzą zawieszenie, ewentualnie wbij się do kanału z jakimś łomikiem i już.

Zaciekawiło mnie coś, napisałeś prawie 60 postów (w chwili pisanie tego "59") i nie wiesz jak się tytułuje wątki? :worried: