Skocz do zawartości

Do sprzedania BMW 728iA dampa :(

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Mój Tata wczoraj spełnił swoje marzenie i zakupił BMW e60.

Ja mam otrzymać od niego w spadku e46 z niskim przebiegiem dlatego zmuszony jestem sprzedać moje pięknie e38 :(.

Autko uzytkuję os 2 lat i nawet wykupiłem AC na kolejny 3 rok nie spodziewając się, że znajdzieny ładną 5 :)

Cena może wysoka ale warta -25000- tyle chcę otrzymać - poniżej nie sprzedam!

Rocznik 1995 Przebieg oryginalny 262.000 km

Bardzo zadbane

Książka serwisona - przeglądy robione co 10000 km, olej mobil1 5w-50. wpisy i pieczątki.

Stan idealny- obecnie nic nie ma do roboty.

Kolor czarny, felgi 17 z prawie nowymi zimówkami- zdjęcia na mojej stronce - za dopłata sprzedam letnie 18- 2500 zł- z przodu nówki opony. Same felgi zakupiłem za 2300 zł.

Wyposażenie i zdjęcia tutaj:

http://www.polskajazda.pl/Samochody/BMW/7/3644

Auto zakupiłem od Pana Prezesa jednej z Bydgoskich firm, który autko sam sprowadził z Niemiec. Była to 11 siódemka jaką odladałem i była najładniejsza :) Miała ok 230 tys przebiegu.

Autem nie miałem żadnej kolizji.

Przez 2 lata doprowadzałem autko do ideału prowadząc pieczołowitą dokumentację wszystkich napraw.

- auto w większości serwisowane w nieautoryzowanym ASO BMW na Rumuńskiej w Poznaniu

Wymieniłem MIN:

- lampy tylne od liftu i listwę chromową, szkła lamp przednich i kierunki na dymione.

- Zrobiony cały remont zawieszenia przedniego na nowych częsciach febi i amortyzatorach sachs- tył wachacz lewy górny. ponad 3000zł.

- wymieniłem chłodnicę klimatyzacji wiatrak i napełniłem klimę

- wymienione rolki paski i napinacze osprzętu silnika

- zregenerowany alternator

- wymieniłem pompę wody- żeby mieć nową i spokój :)

- zamontowałem elektryczną roletę tylnej szyby (600 zł)

- naprawiłem znikające pixele w liczniku.

- Wymieniłem olej w automacie Esso LT - longlife i filtr i uszczelka oryginał BMW.( ok 450 zł)

- Wymieniłem uszczelkę pod filtrem oleju- był niewielki przeciek.

- Lakier auta w bardzo ładnym stanie.

- Skóry również zadbane- nolmalna eksploatacja.

- Wnętrze nie zniszczone czyste i zadbane.

- Elektryczne fotele ponpowane łamane i podgrzewane.

- Drewno

- nowa skóra na podłokietniku i kierownicy

- Wszystkie elektroniczne urządzenia sprawne- jedyna mała wada na bord komputerze znika ostatnia pionowa linijka przy wyświetlaniu godziny- jednak da się ją odczytać- chciałem to naprawić, jednak nie ma fachmanów w Poznaniu

- Auto rzeczywiście nie wygląda na swój wiek i prezentuje się niezwykle okazale.

- Wszyscy zawsze gratulują mi takiego pięknego egzemplarza.

Żal mi je sprzedawać ale nie stać mnie na utrzymane 2 aut. Uwaga autko oddam tylko w dobre ręce !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Zainteresowanych proszę o kontakt 608158981. lub [email protected]

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano
Skoro masz e38 w idealnym stanie,to sprzedaj e46,a e38 zostaw dla siebie.We wszystkim jest lepsze e38 no może poza zużyciem paliwa jeśli jest to 320d :wink: Moim zdaniem e46 jest juz zwykłym autem nie wyróżniającym się z tłumu,do e38 mu bardzo daleko.
Nur bmw e32
Opublikowano

No tak ale z drugiej strony sprzedać pewne e 46 z 70tys przebiegu, które mój Tato kupił jako jareswagen też szkoda. :(

Długo myśleliśmy co zrobić. Mam teraz średnią sytuację finansową, więc sprzedaż e 38 będzie chyba lepszym wyjściem. Mówię chyba bo przesiądę się do nowszego, z mniejszym przebiegiem ale:

w manualu, i znacznie gorzej wyposażonego.

Plusy to rzeczywiście mniejsze spalanie :(.

pozdro damp

Moje BMW e38 728iA '95

moje byłe BMW e34 525i '93

e60 520i Tata

e87 120i Mama

http://www.damp479.bravehost.com

Jeżeli się nie otwiera spróbuj jutro :)

Opublikowano

Żeby to było 740 już bym był w drodze :norty: sprzedasz zaraz na 100% bo wózek jest naprawdę spoko :cool2:

patrzyłem teraz stronkę Twoja i miałeś piękną 525i-taki egzemplarz też bym sobie sprawił do kolekcji z E32 :mrgreen:

http://img236.imageshack.us/img236/9483/podpis1wx9.png

One heart,one beat

Moja E32 735i

Opublikowano
Żeby to było 740 już bym był w drodze :norty: sprzedasz zaraz na 100% bo wózek jest naprawdę spoko :cool2:

patrzyłem teraz stronkę Twoja i miałeś piękną 525i-taki egzemplarz też bym sobie sprawił do kolekcji z E32 :mrgreen:

Witam

Szukasz e38 740 do jakiej ceny ??

Opublikowano

Hmmmm Jest do sprzedania właśnie e38 740 4,4 automat steptronic pięknie utrzymana piękny cosmosschwarz metalic w pełnej opcji oczywiście dosłownie w pełnej opcji.Niesamowity wygląd . Jeśli jesteś zainteresowany podam numer na pw. Foto na e-maila. Oczywiście auto od prywatnej osoby.

Pozdrawiam