Skocz do zawartości

Koputer w e46

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czytalem we wczesniejszych postach o tym ze mozna zrobic tak aby komp pokazywal nam spalanie itd ja tego nie mam a chcial bym bardzo miec zrobilem tak jak przeczytalem sprawdzilem czy mam ten czujnik od termometru w zderzaku nie znalazlem go ale przeprowadzilem test 7,0 i pokazalo mi przyblizona temperature do tej ktora byla na dworze to by znaczylo ze jednak gdzies tam jest ten czujnik bo gdy wyskoczyly mi zera a na koncu np.125 to znaczy chyba 12,5stopnia tak :?: Wiec tu moje pytanie co dalej mam zrobic by miec pelen komputer bardzo was prosze o wskazowki :modlitwa: Pozdrawiam :8)
Opublikowano
  • Autor
Czy nikt nie wie nic na ten temat :( :?:
Opublikowano

No jak czytałeś te wcześniejsze posty to pewnie czytałeś też, że trzeba wymienić przełącznik kierunkowskazów na taki z przełącznikiem do bc a potem to już tylko podjechać na kompa żeby przeprogramować soft.

BTW dzisiaj i mi się udało i mam pełny bc :dance: :dance: :dance: .

Opublikowano

przepraszam za lamerskie pytanie, ale czy komputer może pokazywać coś więcej niż: temperaturę, średnie spalanie, średnią prędkość, godzinę i dystans jaki przejedziemy na paliwie w baku ???

co kryje się pod pojęciem pełny komputer ?

BMW X3 3.0d LCI

było:

BMW 3 E46 330d - ten silnik to poezja !

Audi A6 quattro 2.5 TDI- silnik specjalnej troski

Audi A4 1.8 Turbo 200 PS.., b.mile wspominam

Opublikowano
No niestety chyba tylko te dane które wymieniłeś.
Opublikowano
  • Autor
Trudno jest podlonczyc ta manetke samemu :?: I oczywiscie jak mozna zapytac ile skasowali Cie za nowego softa w serwisie :?: Ile to moze kosztowac :?: :8) POZDRO
Opublikowano
Manetkę prosto jest wymienić, ale trudniej jest ją dostać za normalną cenę. Zmiana oprogramowania kosztowała mnie 100zł.
Opublikowano
  • Autor
Dzieki za informacje jeszcze mam takie pytanie czy ta manetka jest cala razem z manetka od wycieraczek czy tylko kierunki, swiatla i bc :?: poszukam manetke ilece do serwisu bi zalezy mi na pelnym kompie jeszcze raz dzienki :P
Opublikowano
Wystarczy kupić samą od kierunków ale mało kto chce sprzedać ją oddzielnie. Poszukaj kogoś kto ma GT1 to Ci odblokuje. W serwisie tną maksymalnie lepiej tą kasę na lepsze i więcej paliwka przeznaczyć.
Opublikowano
  • Autor
A co to jest GT1 :?: :roll:
Opublikowano
jesli mozna prosic to opisz jak wymienic tą manetke bo juz taka kupilem i teraz trzeba by sie za to zabrac ale lepiej byloby miec wskazowki od kogos kto to juz ma za soba :)