Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam czytalem we wczesniejszych postach o tym ze mozna zrobic tak aby komp pokazywal nam spalanie itd ja tego nie mam a chcial bym bardzo miec zrobilem tak jak przeczytalem sprawdzilem czy mam ten czujnik od termometru w zderzaku nie znalazlem go ale przeprowadzilem test 7,0 i pokazalo mi przyblizona temperature do tej ktora byla na dworze to by znaczylo ze jednak gdzies tam jest ten czujnik bo gdy wyskoczyly mi zera a na koncu np.125 to znaczy chyba 12,5stopnia tak :?: Wiec tu moje pytanie co dalej mam zrobic by miec pelen komputer bardzo was prosze o wskazowki :modlitwa: Pozdrawiam :8)
Opublikowano

No jak czytałeś te wcześniejsze posty to pewnie czytałeś też, że trzeba wymienić przełącznik kierunkowskazów na taki z przełącznikiem do bc a potem to już tylko podjechać na kompa żeby przeprogramować soft.

BTW dzisiaj i mi się udało i mam pełny bc :dance: :dance: :dance: .

Opublikowano

przepraszam za lamerskie pytanie, ale czy komputer może pokazywać coś więcej niż: temperaturę, średnie spalanie, średnią prędkość, godzinę i dystans jaki przejedziemy na paliwie w baku ???

co kryje się pod pojęciem pełny komputer ?

BMW X3 3.0d LCI

było:

BMW 3 E46 330d - ten silnik to poezja !

Audi A6 quattro 2.5 TDI- silnik specjalnej troski

Audi A4 1.8 Turbo 200 PS.., b.mile wspominam

Opublikowano
Trudno jest podlonczyc ta manetke samemu :?: I oczywiscie jak mozna zapytac ile skasowali Cie za nowego softa w serwisie :?: Ile to moze kosztowac :?: :8) POZDRO
Opublikowano
Manetkę prosto jest wymienić, ale trudniej jest ją dostać za normalną cenę. Zmiana oprogramowania kosztowała mnie 100zł.
Opublikowano
Dzieki za informacje jeszcze mam takie pytanie czy ta manetka jest cala razem z manetka od wycieraczek czy tylko kierunki, swiatla i bc :?: poszukam manetke ilece do serwisu bi zalezy mi na pelnym kompie jeszcze raz dzienki :P
Opublikowano
Wystarczy kupić samą od kierunków ale mało kto chce sprzedać ją oddzielnie. Poszukaj kogoś kto ma GT1 to Ci odblokuje. W serwisie tną maksymalnie lepiej tą kasę na lepsze i więcej paliwka przeznaczyć.
Opublikowano
jesli mozna prosic to opisz jak wymienic tą manetke bo juz taka kupilem i teraz trzeba by sie za to zabrac ale lepiej byloby miec wskazowki od kogos kto to juz ma za soba :)