Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Leje do pełna, nie mam pojecia co jeszcze mógłbym tam wymienic, syfu w zbiorniku nie ma, filtra paliwa nie wymieniałem, ale mysle, ze to nie ma żadnego wpływu. Podejrzewam, ze w ASO beda znali ten problem i mogliby to zrobic, tylko nie wiem, czy jest sens sie w koszty wpędzac?
Opublikowano
no w sumie ja tez od ponad pol roku tankuje do pelna, ale wybieram sie na wycieczke po UE i nie chce mi sie tankowac co 300km , skoro moge na baku zrobi 1000, wiec wolalbym sobie to naprawic

Konrad

http://www.maxmotors.pl

SKLEP MOTOCYKLOWY

Opublikowano
No tez bym chciał to naprawić, tylko juz nie mam propozycji co mógłbym tam wymienic jeszcze. Jak znajdziesz przczyne to napisz mi o co chodzi w tym układzie paliwowym, mbo naprawde nie mam siły juz z tym walczyć, pozdro.
Opublikowano

Panowie mam dokładnie ten sam problem kiedy pokazuje mi 15 litrów i na traficu 200 km, auto zaczyna mulić.

Gadałem z mechanikiem, powiedział mi że to może być od filtra paliwa, założyli mi szpece jakiś filtron, a podobno bmki go nie lubią...

zmieniać filtr ? czy już żeście ogarneli co jest przyczyną ?

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

CZy ktoś rozwiązał już ten problem?

CZy wymiana tej pompki numer 7 wystarczy czy nie ?

Strasznie mnie to męczy ostatnio zabrakło mi kilometr do stacji, dojechał bym gdyby nie KOREK.

Opublikowano
ja miałem do tego jeszcze jeden problem poza pompką w baku. Umnie łapała jeszcze lewe powietrze do układu przy filtrze paliwa na tych złączkach wystarczy posmarować towotem i bedzie lala