Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukałem ale nie znalazłem konkretnie rozwiązania mojego problemu.

Rozłączałem ostatnio akumulator, a nastepnie przez pomylenie jednej cyfry wpisałem 3 razy zły kod. wyskoczyło "code wait", czekam już tydzień i nie znika. Co mam zrobić?

Opublikowano
wlacz zaplon i wlacz radyjko i poczekaj w niektorych radyjkach kasuje sie ten zapis po 45 minutach ew po godzinie powinien pojawic sie napis CODE czy jakos tak i wtedy mozna ponownie wpisywac kod
Opublikowano
Szukałem ale nie znalazłem konkretnie rozwiązania mojego problemu.

Oj, coś kiepsko szukałeś. ;) :wink:

wlacz zaplon i wlacz radyjko i poczekaj w niektorych radyjkach kasuje sie ten zapis po 45 minutach ew po godzinie powinien pojawic sie napis CODE czy jakos tak i wtedy mozna ponownie wpisywac kod

Dokładnie! :cool2:

Opublikowano
Witam mam problem. Potrzebóje kod do radia BMW aby mogło mi odpalić oto numer seryjny radia: BP4836T4632823 z góry dziekuje za pomoc .
Opublikowano
Te kody nie pasują do tego radia ponieważ jest to radio BMW REVERSE RDS i posiada tylko cyfry od 1 do 6. Nr seryjny radia: BP4836T4632823. Proszę o pomoc ???
Opublikowano

Rooni_nc, gdzieś na forum widziałem niby uniwersalne kody. Chciałem Ci je znaleźć ale jakoś ich nie ma - może je pominąłem, przegapiłem? :shock:

Ale mam pomysł, przejrzyj wszystkie posty z kodem do twojego modelu radia, może któryś będzie pasował? Trochę to zajmie czasu, ale może któryś pomoże? Jakoś nie mam innego pomysłu. Ewentualnie poszukaj na googl-ach kalkulatorów do kodów.

Opublikowano
rooni_nc

PostWysłany: Sro Kwi 16, 2008 6:40 pm Temat postu:

Te kody nie pasują do tego radia ponieważ jest to radio BMW REVERSE RDS i posiada tylko cyfry od 1 do 6. Nr seryjny radia: BP4836T4632823. Proszę o pomoc ???

kody to:

3721

1721

poprostu naciskaj pokolei 1x3,2x7,3x2,4x1(kazda kolejna cyfra tyle razy co w kodzie) i potwierdz zdaje mi sie ze znaczkiem >

jak cos nie rozumiesz to pytaj :lol:

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
Witam mam prośbę potrzebuję jeszcze kod do radia Blaupunkt nr seryjny to: GM 0202 S8632221 Proszę o pomoc... pozdrawiam
  • 5 lat później...
Opublikowano
Witam mam problem. Potrzebuje kod do radia BMW Business CD aby mogło mi odpalić, oto numer seryjny radia: BP9272X2128144 z góry dziekuje za pomoc.
  • 2 lata później...
Opublikowano
Rooni_nc, gdzieś na forum widziałem niby uniwersalne kody. Chciałem Ci je znaleźć ale jakoś ich nie ma - może je pominąłem, przegapiłem??????