Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Wydaje mi sie ze swiatło po stronie kierowcy swieci mocniej niż po stronie pasażera. Nie wiem czemu sie tak dzieje. Generalnie sprawdzałem na róznych zarówkach. Byłem wczesniej na ustawniu swiateł. Ten sam problem miałem w e36. Denerwuje mnie troche ten fakt. Widze ze samochody z naprzeciwka maja oba swiatła identyczne. Wy zapewne tez tak macie w swoich . Wiecie w czym moze tkwic problem?
Opublikowano
Ja głowiłem sie z tym na tyle auta. Okazało sie że przepala się wtyka. Zdziwiła mnie temperatura poszczególnych elementów - tam gdzie świeciło słabej wtyka była cieplejsza. pozdr
Opublikowano
nie wiem czy zadziała to, czy w ogóle komp puści prąd, ale można sprawdzić, nic nie powinno się stać, a więc ja proponuje tak, zdejmij wtyczkę od żarówki i zmierz jakie masz napięcie na jednej i na drugiej stronie. Jak jest jakaś różnica, tzn. że coś nie styka dobrze, może też macy nie być dobrej. Aha oczywiście rozmawiamy o światłach halogenowych a nie o ksenonowych?