Skocz do zawartości

filtr.....co sadzicie....??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam Wszystkich serdecznie....Mam pytanie....czy spotkal sie ktos kiedykolowiek z takim systemem...??

www.europerformance.co.uk/pages/product ... uct=505259

poniewaz mysle nad zalozeniem go do siebie do autka - chodzi mi tylko i wylacznie o zmiane brzmienia silnika - nie interesuje mnie zwiekszanie mocy...w gre wchodzi rowniez zestaw k&n drugiej generacji - tylko ze troszeczke zniechecaja mnie wszystkie opinie o stozkach....tak wiec co o tym sadzicie....z gory bardzo dziekuje za wszelkie info....pozdrawiam

Opublikowano
upewnij sie ze filtr jest z oslona termoizolacyjna zeby ci nie zasysal cieplego powietrza. Osobiscie proponuje zestaw Hybrid Intake. Jest na angielskim e-bay. Sam go mam i jest swietny
Opublikowano
dzieki za inf.....a co sadzisz w takim razie o kn - tylko tym drugiej generacji z oslona....??ten Twoj Hybrid bez problemow sie sprawuje...??zmiana brzmienia silnika jest zauwazalna...??
Opublikowano
oczywiscie ze jest zauwazalna. Tylko upewnij sie ze masz zestaw do silnikow 6 cyl jak masz 6 lub 4 cyl jak masz 4. Silnik brzmi pieknie i jest przyrost mocy na Hybrid. No i oslona jest najwazniejsza. Jezeli K&N ja ma to jest ok