Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Mam zamiar kupić Bmw E39 z 1999r. i mam pytanie jak mam sprawdzić czy samochód nie był bity. Vin sie zgadza, pisze bezwypadkowy ale podobno był przetarty z lewej strony o słupek czy coś. Chciałbym to sprawdzić, żeby sie potem nie okazało, że auto składał Kowalski w stodole i kable zaciskał na chama..:/ Już taki przypadek niestety miałem. Gdzie to najlepiej zrobic, jaki koszt mniej więcej. Z góry serdeczne dzięki za odpowiedz. Pozdrawiam.

Opublikowano
najlepiej w ASO koszt 300 pln

przeglad przedzakupny w aso jesli sie orientuje to kosztuje 500zl, no chyba ze potanialo o 200zl w co śmiem wątpić :P

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
kolega mówił mi że płacił 300 pln coś koło tego w ASO w Olsztynie, ale co w sklad badania wchodzi to niewiem, ja sprawdzałem na stacji diagnostycznej płaciłem 50 pln za badanie czujnikiem lakieru (25pln)i za sprawdzenie zawieszenia(25pln)
Kamil
Opublikowano
sprawdzalem na stacji za 50zl i nic ci to nie powie poza zawieszeniem i hamulcami. zaluje ze nie pojechalem do ASO bo zaplacilbym nawet jesli 500zl to wiedzialbym ze uszcelka pod glowica sie sypie ( 1600zl ) i pompa wtryskowa (2100 zl) i kilka innych rzeczy. Tak wiec nastepnym razem nie bede zalowac kasy na ASO i przynajmniej nie kupie auta w ktore na start trzeba wladowac kolejne kilka tys.