Skocz do zawartości

Na co zwrócić uwage prz zakupie e39 530d 2000-2002r??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam obecnie mam e46 320d z 2000 zamieżam zmienic na e39 z 530d po lifcie i w związku z tym mam pare pytan np ile droższe są koszty utrzymania w stosunku do e46 i na co zwrócić uwagęprzy zakupie co sie psuje itd jak sprawdzic czy cos jest tak jak powinno byc i jak naprawde jest ze spalaniem w tym aucie przy skrzyni manualnej :doh: dzieki za odpowiedzi pozdr
Opublikowano

u mnie przy manualnej skrzyni spalanie kreci sie kolo 7,3 litra w cyklu mieszanym czyli miasto i np trasa A4 na Gliwice ogolnie jezdze kolo 130 km/h ale czasami i 200 polece. Niedawno wróciłem z Niemiec i w 5 osób na trasie wzieła mi 7,5 litra :) (a wiekszosc wie jak sie jezdzi w Niemczech i jakie tam sa drogi)

na co zwrocic uwage ja patrze na srodek jak bedziesz mial wnetrze zagnojone to wiedz ze reszta samochodu jest taka sama

ja mam e39 z @000 roku i 2 tak utrzymanej jak moja jeszcz ez tego rocznika nie widziałem :) jak chcesz przesle ci fopty na mail

co do kosztow utrzymania mysle ze sie zmiescisz w tych samych pieniadzach co w E46

Pozdrawiam Pawel

Opublikowano
A czym dokładnie rozni sie przed i po lifcie w weekend majowy chce jechac do niemiec i przywisc 530i no w ostatecznosci 525. rok 2000 nie mniej pewnei nei wiecej niz 2001 :) Ale w 2000 były i przed i po. na Co zwrócic uwage?