Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Może ktoś mi pomoże mam 325i ale silnik juz ma swoje dobre lata za sobą myślałem o zamontowaniu silnika M57 a pytanie brzmi czy da rade i czy dużo problemów z elektronika a może znacie kogoś kto to zrobi i jaki koszt oprócz silnika za ok 6000
Opublikowano
silnik m57 to 3.0D i dobrze wiem że teoretycznie wejdzie ale jestem ciekaw co mnie czeka ps. Zakup d46 z tym silnikiem odpada bo zakochany jestem w d36
Opublikowano
silnik m57 to 3.0D i dobrze wiem że teoretycznie wejdzie ale jestem ciekaw co mnie czeka ps. Zakup d46 z tym silnikiem odpada bo zakochany jestem w d36

:lol: A ja w d30 :lol:

Aha - tak na marginesie jak chcesz swapować silnik to sobie odpuść ZWŁASZCZA jeśli chcesz swapować benzynę ma diesela :mad2:

BTW :search:

Opublikowano
wiem ze to nie jest łatwa sprawa ale gdyby byla to co to za frajda robić coś takiego właściwie to niewiem tylko czy wejdzie mi most od e46 bo ten z e36 2.5tds chyba tez ma inne przełożenie niz potrzeba
Opublikowano

Gadałem z gościem, który to zrobił w coupecie i efekt jest ale:

-koszt przy dobrych wiatrach to 10000zł'

-i dalej masz stary samochód, którego nie sprzedasz za 10000 więcej.