Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałbym kupić dojazdówkę do E39, najlepiej oryginał. Na Allegro jest sporo od E46, które widocznie miały dojazdówkę. Czy będzie pasowała?

Czy w ogóle jest sens zawracać sobie tym głowę w dobie preparatów uszczelniających, jeżeli zakładam, że po ewentualnej awarii zamierzam max. 100 km dojechać do serwisu i naprawić oponę? No i mam też assistance na Europę, zawsze mogę zadzwonić.

Proszę o porady.

Opublikowano
nie ma sensu moim zdaniem kolego kup taka samo oponę tych samczych rozmiarów co tył a nie przód!!! i to wszystko na przodzie mogą być 2 inne na chwilkę ale na tyle powinny być takie same aby mostu nie zabić... jak będzie różnica na tyle będzie inaczej działał mechanizm różnicowy i może sie palić acs

Czerwna bo??...bo szybsza xD

http://www.ctr.pl www.kamery.pl

Opublikowano
Ja mam 5. pełne koło, ale nie chcę grzmota wozić. We wnęce koła mam zbiornik na gaz. Stąd moje pytanie.
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
Dojazdowka z sprayu :) :norty:

Nie kiedy przetniesz koło spraye i inne wynalazki naprawcze nic nie pomogą, już to wiem bo własnie jestem na etapie poszukiwania czegos w zastepstwie pełnego 225/60/15 a normalna najmniejsza do e-39 to 205.

Wiem że dojazdówka jesli juz ma miec otwór 74mm.

Jesli kolega znajdzie to będę wdzięczny za info gdzie i za ile taka dojazdówka chodzi.

Pozdrawiam