Skocz do zawartości

Mrugające przyciski od podgrzewania foteli

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie

Mam problem z przyciskami od grzania foteli ,jak włączam to tylko mrugają i ciemnośc,dzieje się to z obydwoma włącznikami.

I drugie pytanko czy poduszka będzie pasowac z kierownicy czteroramiennej do trójramiennej(chodzi o dołożenie multifunkcji w aucie)

Serdeczne dzięki AFUS

Opublikowano
Ja mam podobny problem z podgrzewaniem fotela pasażera. Jak będziesz wiedział co to jest i jak to zrobić - to daj znać.

http://img155.imageshack.us/img155/5220/bkptouring350x100avatarzt8.gif

http://images.spritmonitor.de/239085_5.png

Opublikowano
  • Autor
A jak przełożysz kable to masz to samo dalej,chcę ewentualnie wykluczyc uszkodzenie włącznika
Opublikowano
  • Autor
czyli Gregus diody ci mrugają a jak się powiercisz to zapala się i fotel grzeje?ciężko sobie wyobrazic że padły mi dwie maty ale cóż życie :mad2:
Opublikowano
dokładnie tak :cool2: dziwne bo wydawało by się że fotel kierowcy jest bardziej podatny na tego typu uszkodzenia, nie wiem ile roboty jest z rozebraniem tego, jak ktoś to będzie rozbierał niech da znać ile z tym roboty kiedyś muszę sie za to tez zabrać. pozdrawiam
Opublikowano

rozbierałem w E34, wiem że to różnica pokoleń ale może się przyda potomnym, tam żeby wyjąć matę trzeba odpruć tapicerkę od gąbki.

co to mrugania to myślę że może być gdzieś przerwa w zasilaniu, coś nie styka, np we włączniku.