Skocz do zawartości

Problem z felgami: potrzebna szybka pomoc

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Kupilem szybko i tanio felgi do buni Alessio (Włoska firma) i wszystkie oznaczenia z felgi;

R428 8Jx8H2

28JB

ET 38

PCD 120.

opony: 225/40

Kolo pokazywal jak mial na takiej e34 tylko kombi. Wiec uwierzylem i kupilem z oponami no w sumie to za grosze. Mam teraz pewein problem. Z tylu pasuja idealnie ale jesli chodzi o przod..... Nie miescily sie, tj. zachaczaly o amortyzator. Kupilem wiec dystanse 15mm i juz pelen radosci chcialem zalozyc (tylko brakuje mi jeszcze srub) ale gdy przymierzalem to okazalo sie ze (mierzylem tylko lewe kolo) przy maksymalnym skrecie w prawo ociera na samym dole o... Nie wiem jak to se nazywa...Ale tak jak by no sam poczatek nadkola. Co moge z tym zrobic?? Wlozylem juz w to troche kasy, a bmka na nich wygladala by niesamowicie. W wulkaniczacji facet mowil zeby kupic sruby, zalozyc i probowac pojezdzic /bo jak samochod sie opusci to kolo sie inaczej uklada/... Kto mi cos doradzi?? Jutro wstawie fotki felg... i jakie felgi kupic na przod?? Na tyl tez powinienem wymienic?? prosze o pomoc....

Opublikowano
Juz w sumie zalatwione... Wstawielm dystanse na przod a jutro tez na tyl wstawiam... wszystko juz pasuje... Pozdrawiam :)