Skocz do zawartości

telefon nie wycisza radia...??

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam. Mam problem jak w topicu. Dopóki miałem kartę w Erze nie było problemu ale ostatnio wymieniłem na Orange i telefon działa, tylko jak ktoś do mnie dzwoni to sygnalizuje tylko diodą na desce przy klawiszu z telefonem, natomiast nie wycisza radia. Czy może coś przestawiłem w ustawieniach, jak tak to co?
Tomek
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Witam. Mam problem jak w topicu. Dopóki miałem kartę w Erze nie było problemu ale ostatnio wymieniłem na Orange i telefon działa, tylko jak ktoś do mnie dzwoni to sygnalizuje tylko diodą na desce przy klawiszu z telefonem, natomiast nie wycisza radia. Czy może coś przestawiłem w ustawieniach, jak tak to co?

Na bank coś w ustawieniach - bo jest to funkcja zestawu głośnomówiącego a nie karty lub operatora.

Na 85% jest coś takiego do ustawienia w telefonie .

Opublikowano
A możecie coś bliżej, bo wszystko po niemiecku a ja ni wząb... :oops:
Tomek
Opublikowano
z ktorego roku masz tom 5-tke i jakie radio orginal czy juz zmieniles? a wogole jak masz karte pl to powino byc menu po polsku !!! cos zrestowales!!
Opublikowano
Beta z 1997r, standardowy telefon w podłokietniku, karta SIM Idei wsadzona w centralkę w bagażniku... (poprzednia która się skończyła była w słuchawce, ta się nie dała wsadzić...)
Tomek
  • 2 miesiące temu...
Opublikowano

Odświeżę stary temat bo go dalej nie zmęczyłem... :(

Mógłby ktoś krok po kroku powiedzieć co w tej słuchawce klikać żeby zachciało wyciaszać radio? Z góry dziekuję...

Tomek