Skocz do zawartości

prosba o info. sztuczki z komp.samoch.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Panowie jestem nowym na forum jak i nowym uzytkownikiem marki BMW. Czytalem ze mozna uruchomic rozne ukryte funkcje na zegarach samochodu i tym podobne zwiazane z koputerem. Jezdze od niedawna E36 2,5TDS 95r.Nie posiada klimatyzacji ale ma cala reszte.Jest cos w rodzaju komp.tylko taka uboga wersja tylko czas,data,i temp.zew,no jakies memo co daje sygnal przy pelnej godz.Czy moge tu cos odkryc nowego???????????Panowie prosze o jakas informacje .Dziekuje.
Opublikowano

Jak sie nie myle to ten komputerek nie ma ukrytych funkcji :( a masz CHECK??

Mozesz jeszcze poszukac ukrytych funkcji na wyswietlacz przebiegu.

Nacisnij i przytrzymaj przycisk od kasowania kilometrow i przekrec kluczyk w pozycje 1, teraz pusc przycisk i nacisnij 15 razy z tym ze 15 raz przytrzymaj az zmieni sie wyswietlany napis z on na off (jesli sie nie myle) wtedy bedziesz mial ukryte funcje tyle ze to nie dziala we wszystkich e36

Opublikowano
dzieki za uswiadomienie.sprawdzalem to z tym przyciskiem, ale po wisnieciu i przekreceniu kluczyka na poz. 1 zaczyna m naciskac ,te 15 razy,wyswietlacz km.sam pokazuje pare pozycji chyba 6 kazda pozycja ma na koncu okreslenie km.Wyglada mi to na jakies stany przebiegu.zobaczylem to i na tym poprzestalem prOby wciskania przycisku.jeszcze jutro sprobuje.napisze co i jak.DZiekuje pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
dzieki za uswiadomienie.sprawdzalem to z tym przyciskiem, ale po wisnieciu i przekreceniu kluczyka na poz. 1 zaczyna m naciskac ,te 15 razy,wyswietlacz km.sam pokazuje pare pozycji chyba 6 kazda pozycja ma na koncu okreslenie km.Wyglada mi to na jakies stany przebiegu.zobaczylem to i na tym poprzestalem prOby wciskania przycisku.jeszcze jutro sprobuje.napisze co i jak.DZiekuje pozdrawiam

O matko tylko nie to :lol: , w żadnym z tych testów nie zobaczysz Kilometrów a na pewno nie przebiegu auta.Poszukaj na forum jest tego masa.

Opublikowano
Przebieg kolego zobaczysz tylko i wyłącznie jeżeli posiadasz oryginalny kluczyk z immobilizerem.Kluczyk zapamiętuje przebieg.Ale o czym ja tu mowie.Panowie wybaczcie jako internauta siedzę nieraz przy kompie z piwem.Pozdro dla Kaczora :twisted2:
http://www.bmw-sport.pl/images/signatures/1868313008478371b841670.gif
Opublikowano
dziekuje za informacje zaczynam poruszac sie po forum i coraz wiecej jest to pomocne.Tak ze mysle ze tego typu pytan juz nie bedzie z mojej strony.Dzieki i pozdrawiam
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Przebieg kolego zobaczysz tylko i wyłącznie jeżeli posiadasz oryginalny kluczyk z immobilizerem.Kluczyk zapamiętuje przebieg.Ale o czym ja tu mowie.Panowie wybaczcie jako internauta siedzę nieraz przy kompie z piwem.Pozdro dla Kaczora :twisted2:

No ale taki bajer to na pewno nie w e36.Maja to tylko nowe modele.