Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

gdzie szukac zbiornika plynu spryskiwacza tylnej szyby??

z postow z ktorych znalazlem na forum wynika, ze powinno byc z prawej strony. ale niestety nie ma...

czy moze tyl jest polaczony z przednim zbiornikiem?? jezeli tak, to czemu nie dziala natrysk na tylna szybe??

dzieki

Opublikowano
... czemu nie dziala natrysk na tylna szybe?? dzieki

Bo natrysk najlepiej działa w łazience :mrgreen:.

A tak serio jak Ci nikt nie odpisze to każ komuś ciągnąć/duzić dźwignię i szukaj gdzie buczy pompka to dojdziesz... No chyba, że pomka padnięta...

Jedyne

http://images.spritmonitor.de/229694.png

Opublikowano
Kolego ja mam trzy zbiorniczki ten trzeci jest od przednich reflektorów,nie szukaj przyczyny w silniczkach tylko sprawdź na początek kable.Najczęstsza przyczyna tkwi w gumowej przelotce która idzie do klapy w środku są załamane i pourywane przewody. W komi to norma!!!! Ja tak miałem.
Opublikowano
witam

gdzie szukac zbiornika plynu spryskiwacza tylnej szyby??

z postow z ktorych znalazlem na forum wynika, ze powinno byc z prawej strony. ale niestety nie ma...

czy moze tyl jest polaczony z przednim zbiornikiem?? jezeli tak, to czemu nie dziala natrysk na tylna szybe??

dzieki

jak nie ma ?

skoro z tyłu wlewasz płyn to chyba nie ma tego zbiorniczka z przodu,

z prawej strony powinien być:)

a moze nie włożyli jak składali ? :)