Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam was ziomki mam pytanko wczoraj wyciolem z mojej buni katalizator i po zabiegu zaczela przerywac co mam zrobic prosze o podpowiedz czy jak wstawie strumienice to bedzie ok???Bo naranie mam pustu przelot
Opublikowano

Moze po tym zabiegu pasowaloby zrobic reset... gdzies jest taki temat. Pozniej niech pochodzi na wolnych do osiagniecia wlasciwej temperatury.

Napisz jak wrazenie po wycieciu kata? Jest mocniejsza i czy duzo glosniej pracuje?

Opublikowano
po zabiegu zaczela przerywac co mam zrobic prosze o podpowiedz czy jak wstawie strumienice to bedzie ok???Bo naranie mam pustu przelot

Ja u siebie tez wycialem kata zamiast niego siedzi strumienica u mnie jest wszystko OK... :cool2: silniczek pracuje rowno,nie przerywa....ale wedlug mnie przyczyna nie siedzi w "pustym przelocie" musisz chyba szukac przyczyny gdzie indziej(ale moge sie mylic)

A tak poza tym to czemu go wyciales?Jezeli liczysz na jakis ogromny przyrost mocy to pewnie sie troche rozczarujesz...i oby nie przyszlo ci teraz do glowy wstawiac jakiegos remusa na koniec bo bedziesz musial jezdzic z korkami w uszach.... :P

Bardzo Mądry Wybór