Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam bylem na kompie i nie ma zadnych bledow gosc tylko mowil ze pracuje na bogatej mieszance caly czas nawet jak gazowal ,nie wiem juz co mam z nia zrobic,co to moze byc ? wymienione juz sa swiece,cewki,sonda,przeplywomierz i dalej jest caly czas tak samo jeszcze obroty mi faluja na zimnym,po resecie jest lepiej ale tylko przez kilka kilometrow ja juz nie mam zadnych pomyslow na nia :( i juz mnie z nia szlak trafia ze jest taka puarta o co chodzi z ta bogata mieszanka ? dlaczego nie przelancza ? jutro podmienie czujnik polozenia walka ale watpie zeby to mialo jej pomuc, bo wyszedl by blad na kompie i przedewszystkim jak padnie to sa problemy z rozruchem a ja nie mam zadnych pali za 1 razem nie wazne czy zimna czy ciepla :(
Opublikowano
Marcin na jakim kompie byłeś? Kolega wczoraj pisał ze na uniwersalnym nie wyszedłmu bład przepływomierza a po podłączeniu do serwisowego okazało sięze winę za wszystko ponosi chińska podróbka noname... Skutek. Wymiana na firmowy i auto dziala jak należy.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
Nie znam mozliwosci tego urzadzenia ale widze ze jest do wszystkiego więc... moze nie testować wszystkiego dokładnie. Podepnij się gdzieś do kompa typowego dla BMW. Kiedy pracowałem w Renault uniwersalne testery tez nie wykrywały tego co Clip, fabryczny komp z oprogramowaniem uaktualnianym co miesiąc.
Bandite Motor Wagen
Opublikowano
dzwonilem do goscia ktory ma warsztat i speciajizuje sie tylko w BMW od 15 lat,mowil mi ze to na 90 % wina katalizatorow ze je wyciolem bo sada jest niedogrzania i pracuje caly czas na bogatej mieszance,ja juz zglupialem do reszty,ale nic umowilem sie z nim pod koniec miesiaca zobaczymy co z tego wyniknie.Z tego co przeczytalem na tym forum jezdzicie bez katow i jeszcze nikt sie nie skarzyl na to,wiec ja sobie tez wyciolem ale jezdzilem tylko 2 dni bez nich a potem wszystko sie spiero.... na maxa ale walcze z nia i mam nadzieje ze wkoncu wygram bo juz poszedl prawie 1000zl a efektow jak nie bylo tak nie ma.