Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Czy posiada ktoś instalacje OMVL DREAM XXI N w swojej 325i lub innym z motorkiem 2,5i 24v bez VANOS-a i przesłał by mi swoją konfigurację, bo u mnie coś jest nie tak i chcę zobaczyć jak inni mają to po ustawiane!?

Z góry dziękuję

Opublikowano
Mape wtrysku gazu powinno się robić pod dany silnik, albo gazownik wsiada do auta z podpiętym laptopem pod kompa i na bierząco sprawdza czasy wtrysków i wg. tego ustawia gaz albo jest taka kostaka, która mi ostatnio montował przy kompie z gazu i na niej się zapisują informacje i na podstawie tego robi korekte.
Opublikowano

W sumie fajnie by było jak by wszystko się zapisywało na układzie, który potem można przejrzeć w domu i porobić korekty.Może ktoś wie co jest w takim pudełku lub jakiś schemacik? Mi głównie chodzi o to żeby zobaczyć jakie macie mniej więcej proporcje w mapie i o typ sygnału prędkości obrotowej bo ja mam ustawione na słaby a gościu co to ustawiał sam do końca nie wiedział bo powiedział że miał kiedyś problemy i jak zmienił na słaby to było ok, ale jak to się ma do mnie!!!???

Pozdrawiam