Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Nie bedzie pasowac, to jest pokrywa z 2,0 R6 a Ty masz 1,6 R4, 2 gary mniej wiec tyle krocej :) Znalezc mozesz na szrotach, allegro, kwestia tylko czy masz silnik M40 czy M43... Ciebie interesuje prawdopodobnie cos takiego:

http://moto.allegro.pl/item330768834_pokrywa_dekiel_zaworow_bmw_316_m40_e30.html

Jednak o ile sa bardziej wtajemniczeni koledzy to mogliby dopisac czy silnik M40 ulegl jakiejs modernizacji odnosnie pokrywy zaworow po przeniesieniu go z E30 do E36...

Edytowane przez Sendra
Opublikowano

http://moto.allegro.pl/item330768834_pokrywa_dekiel_zaworow_bmw_316_m40_e30.html

Jednak o ile sa bardziej wtajemniczeni koledzy to mogliby dopisac czy silnik M40 ulegl jakiejs modernizacji odnosnie pokrywy zaworow po przeniesieniu go z E30 do E36...

Wydaje mi się że nie. Tak patrzę na zdjęcia z linka podanego przez Cibie i nie widzę różnic, ale... mogę się mylić. ;) :twisted2:

Opublikowano
hhhhmmmm......ja szukam czegos czym mogl bym zakryc calosc moze jest jakas oslona na gore silniczka.....chodzi o estetyke
Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
Niestety chyba nie ma. Jedynie jest taki mały kwadratowy plastik na kolektor wlotowy, a właściwie na przepustnicę.
Opublikowano
Niestety chyba nie ma. Jedynie jest taki mały kwadratowy plastik na kolektor wlotowy, a właściwie na przepustnicę.

No wlasnie..... :cry2: a moze jest jakas oslona od innego modelu ktora bedzie pasowac.....?

Bardzo Mądry Wybór
Opublikowano
A to wtedy jakaś rzeźba się kłania, bo chyba nic innego się nie da. ;) Popatrz na allegro, może coś się znajdzie? :cool2: