Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Mam pytanie głównie do elektryków, ale także do reszty. Jakie urządzenie odpowiada za gaśnięcie podświetlenia przycisków sterowania szybami, a co za tym idzie, co odpowiada za wyłączenie dopływu prądu do tych przycisków? To samo pytanie tyczy się sterowania szyberdachem. Pytam, bo od początku zakupu swojego BMW borykam się z problemem podświetlenia przycisków szyb i szyberdachu. One są cały czas aktywne/podświetlone. Niedawno wymieniłem akumulator i nie chcę, żeby to podświetlenie czerpało mi prąd.
Freude am fahren...
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano
Jaka wersje masz auta? (sedan, coupe). Wedlug schematu to przelacznik swiatel sie tym zajmuje :)
  • Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wedle schematu to "komfort" jest tylko w coupe. Podaj rocznik aut to zerkne w konkretny schemat i bedzie mozna rozmawiac.

Wydaje mi sie ze ktos jakis patent zrobil w instalacji pewnie trzeba bedzie po znachorze poprawic.

Opublikowano
No zauważyłem, że coraz cześciej można spotkać sprowadzony samochód zza zachodniej granicy, w którym "niemaszki" coś grzebały na własną rękę...Rocznik mojego samochodu to 93. Mam nadzieję, że coś pomożesz :cool2:
Freude am fahren...