Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, mam 27 lat i jestem z Wroclawia, na chwilę obecną jeżdżę fiatem coupe 16VT , ale planuje zakup drugiego autka, czegos bardziej ekonomicznego i cywilizowanego :D Mysle, wlasnie o E39 2,5 TDS, silniczek starszej genracji wiec mysle, ze moze troche mniejsze ma problemy z padajacymi pompami tak jak wiekszosc nowoczesnych diesli, szukam tez informacji o przecietnym spalaniu ww autka. Za wszelkie porady i sugestie dzieki serdeczne, pozdrawiam, Pawel
Opublikowano

osobiście polecam tego dieselka ale jak juz bylo wiele tematow o tej tresci musisz dobrze zapoznac sie z jego stanem faktycznym nie deklarowanym przez sprzedawce bo mozesz trafic na skarbonke i nie bedzie tak kolorowo,

1.najgorszą opcja jest nieodpowiedzialny poprzedni własciciel który katował furę, i po pewnym czasie będziesz miał problemy z pompa wtryskową co wiąże sie z dużymi wydatkami

2. potem problemy z silnikiem i takie tam

3. uzyj jeszcze :search:

4. Weź ze sobą kompetentnego mechanika

a reasumując troche Cie nastraszyłem ale jak kupisz fure w dobrym stanie i ja bedziesz szanował to Cie napewno nie zawiedzie

bo BMW to jak każda kobieta żyjesz z nią w zgodzie i dbasz o nią ,to

bedziesz miał z tego same korzyści

:D :D :D