Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,mam taki problem.mianowicie rano jadąc do pracy chciałem opuścić klapkę przeciwsłoneczną ,coś jakby pękło i klapka już nie zammyka się i nie trzyma przy podsufitce,,co mogło się stać?miał ktoś z was taki przypadek?co teraz zrobić,da to się jakoś naprawić?

z góry dzięki za podpodpowiedzi i ewentualne rady

Opublikowano
miałem podobny problem... jak kupiłem samochód to właśnie bez tej osłony przeciwsłonecznej i jak dokupiłem na szrocie to nie dało się jej domknąć... kombinowałem na wszystkie możliwe sposoby aż w końcu popsułem ją i skończyło się na kupnie nowej wraz z mocowaniem/wieszakiem za 15PLN na złomie :) zdejmij ją i zobacz czy nie obrobił się ten bolec wchodzący w nią... a jeżeli jest w porządku to pozostaje chyba tylko kupno nowej bo to raczej nierozbieralne choc ja próbowałem :D

SPRZEDANA :((( buuuuuuuuuMój Compakt :)<--------- OCEŃ - komentarze i uwagi mile widziane na PW. !!!NOWE FOTY!!!

!!!Aktualizacja 05.08.2008 !!!