Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• Moderatorzy
  • Odpowiedzi 52
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano
Kurde mnichu poradź jeszcze bo im więcej czytam, szukam to mam wrażenie że coraz mniej wiem i mam chęć nic nie zmieniać i zostawić tak jak jest :)

Rozumiem Cie... sam naczytałem sie o akumulatorach i zglupialem ;D

Moim zdaniem dorzuć dystanse i byc moze akurat Ci sie spodoba. Sam dystans nie jest zly. Latałem na 13mm z przodu przez 2 lata przy cieżkiej feldze z X5 (19 cali) a teraz mam felgi R19 z F10 i dystans mam na tyle (ten sam 13mm). Nie ma zadnych problemów.

Czy znasz jakiś konkretny model felg które do naszych 530xd pasują i ładnie wyglądają bez stosowania dystansów ?

Np styling 350. Mialem i siada ładnie bez dystansow. Ewentualnie wszystko inne z podobnymi parametrami 8j ET30 ale max 30.... bo wiecej sie juz nie zmieści. Dobrze jest gdy wszystkie felgi mają te samą szerokość i mozna je zamieniać przód/tył.

Mogą być i 19” jeśli znasz jakiś konkretny setup.

Ja latam na s351. Z przodu bez dystansu... tył 13mm o ktorych pisalem wyzej- najtansze na allegro z których korzystam juz z 4 lata.

Wejdą też breytony (większość), bbs chr... większość z serii F. No różne wynalazki :D

E60 535xd+++ + 8hp70x

Individual project by mnichu