Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam

Chciałbym się Was zapytać co sądzicie o blokadach skrzyni biegów do e60 z automatem. Czy instalacja blokady firmy Niedźwiedź nie spowoduje żadnych błędów np. w instalcji elektrycznej (tak jak np. niefabryczny alarm)? Ogólnie chodzi mi czy są jakieś niebezpieczeństwa związane z zamontowaniem takiego zabezpiecznia w tym samochodzie. A może znacie jakieś inne systemy zabezpieczeń przed kradzieżą Waszych autek?

pozdrawiam

Opublikowano
Witam

Chciałbym się Was zapytać co sądzicie o blokadach skrzyni biegów do e60 z automatem. Czy instalacja blokady firmy Niedźwiedź nie spowoduje żadnych błędów np. w instalcji elektrycznej (tak jak np. niefabryczny alarm)? Ogólnie chodzi mi czy są jakieś niebezpieczeństwa związane z zamontowaniem takiego zabezpiecznia w tym samochodzie. A może znacie jakieś inne systemy zabezpieczeń przed kradzieżą Waszych autek?

pozdrawiam

Z niedźwiadkiem jest tylko jeden problem, że wystający zamek uniemożliwia przesuwanie fotela pasażera tak jak ma to miejsce przed instalacją blokady, bo ogólnie jest ok.

Opublikowano

Przymierzałem się do blokady, ale jak mi powiedział monter jak potnie blachę i potem zaklei taśmą dziury, to zrobiło mi się żal mojej buni.

Hej :hand:

Opublikowano
zakladaj smialo.ja mam taka w e46.od czasu zamontowania spie zdecydowanie spokojniej.kazda blokada jest robiona pod konkretny model auta,takze pod twoje e60.nic nie powinno wystawac na zewnatrz nawet po wlozeniu bolca.napisz ile cie skroili za ta przyjemnosc.pozdro.
Opublikowano
Polecam. Mam też taką blokadę. Załóż sobie blokadę nowego typu - z wewnętrznym bolcem. Jednak nie jest to 100-procentowe zabezpieczenie. Jeżeli chcesz szczegóły, to napisz na priv. Podpowiem, co dodatkowo założyć.