Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

od 2 tygodni jeżdzę moją e-46. Mam problem z radiem.

Jest to wbudowane radio BMW Philips - kaseciak niestety z nawigacją. Auto jeżdziło wcześniej w Belgii - stąd nie moge korzystać z nawigacji.

1/Czy ktos wie jak zainstalować wersję polską?

2/ radio nie działa...raz na jakiś czas wydaje z siebie jakiś dziwny dzwięk, ale uruchomic się nie da. Dziś oddałem do elektryka, ale facet nie dał gwarancji, że uda mu sie naprawić.

Macie pomysł co z tym fantem zrobić? Główny problem to radio, bo ciężko jeżdzić bez muzyki...jak naprawić? gdzie? czy może po prostu kupic inne z mp3?

Opublikowano

Ty chyba masz takie samo radio co ja. w moim mam po niemiecku.

a co do zmiany na zykle radio cd/mp3 to bedziesz mial troche roboty, bo modól z radia znajduje sie w bagażniku tam masz kostki. bedziesz musial pociagnac wszystkie kable na nowo.:)

Opublikowano

zgadza się - modół jest w bagażniku :(

generalnie to nie chciałbym zmieniać, ale cos czuje, ze nie bedzie innego wyjścia....no i wtedy z nawigacji nici....a tak się cieszyłem, że będę miał oryginalne radyjko + nawigacje.

no ale może się uda.....narazie elektryk wyjął radio i nad nim pracuje :)