Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
zauwarzułem u siebie w samochodzie coś niepokojącego za każdym zatankowaniem do pełna pojawia sie kałurza paliwa pod bakiem jak się dokładnie przyjrze to widać że bak jest mokry od strony koła wyciek znika albo po wyjerzdzeniu paru litrów lub po ich wykapaniu czy przyczyną możę byż uszczelnienie pływaka?
Opublikowano
To jak następnym razem jak będziesz tankował do pełna to uzbrój się w śrubokręt i odkręc tą pokrywe nad zbiornikiem, jak podniesiesz wykładzine bagażnika to ją zobaczysz.
Opublikowano
zauwarzułem u siebie w samochodzie coś niepokojącego za każdym zatankowaniem do pełna pojawia sie kałurza paliwa pod bakiem jak się dokładnie przyjrze to widać że bak jest mokry od strony koła wyciek znika albo po wyjerzdzeniu paru litrów lub po ich wykapaniu czy przyczyną możę byż uszczelnienie pływaka?

Ja bym proponował wymienić Ci uszczelkę koszt około 30 zł jak dobrze pamiętam :)