Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Chciałbym sobie sprawic 330d z 6 cylindrowym silnikeim. Tylko pytanie kiedy weszly 6 cylindrowe silniki. Czy po podniesieniu mocy do 204 koni??
Opublikowano
Też myślałem że zawsze miały po 6 cylindrów. Aż do dziś kiedy przegladałem katalog z 2001 roku i bylo rapisane ze ma 4 i 184 konie mocy a 530d że ma 6 i 193 konie. Jeszcze gdzieś na necie wyczytałem coś że e46 330d miały i po 4 cylindry. Może to i bład w druku ale przy wszystkich 330d pisali, że mają po 4 i przy touringu i sedanie.
Opublikowano

Pisali, oczywiście w katalogu z 2001. Mam jeszcze z 1999 ale tam nie mam opisanego 330d bo dopiero wtedy wchodziła, jeszcze mam ten 2001 i 2007 wiec to już nowszy model. Też zawsze byłem pewien, że ma 6 cylindrów. Nawet dałbym sobie głowe za to uciac. Więc w sumie wydaje mi się, że to błąd w katalogu, bo i w nich często spotykałem się z błedami.

jest to ten katalog:

http://www.allegro.pl/item327712805_katalog_samochody_swiata_2001_unikat_stan_bdb.html

Opublikowano

330d ma 6cylindrów

wersja 184 konna też ma 6 cylindrów

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.