Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam laufelgi 17 o szeroko śąci 10 cali i et 10 tyl, jesli bym zlozyl oponki 275/40 czy wejdą bez problemu czy będą trzeć
bartek535
Opublikowano (edytowane)

ja mam u siebie 265/40 naciagniete na 10 cali tyle tylko ze et 20. naciagnol bym na nie wiecej bez problemu i napewno by nie obcieralo ale nie moge dostac w okolicy szerszych opon ;/

Mysle ze najlepszym rozwiazaniem bedzie jak zalozysz te oponki i wrzucisz fele na auto bedzie najlepszy test.

http://img529.imageshack.us/img529/7049/1bmwe34bg6.jpg

Edytowane przez varek84
Opublikowano
ja wiem że naciągnąc sie da nawet oponke o szer 300 chcę sobie wlaśnie kupić oponki 275 i dlatego pytam czy wejdą żęby na darmo nie wywalać kasy
bartek535
Opublikowano
koledzy tak tylko wam przypomne ze w serji 225 wystrcza dla tych aut. takie opony napewno wyglądają pieknie ale osiągi spalanie i przyczepność wcale na tym nie zyskują zwłaszcza ze niebardzo macie czym kręcić :duh:
Opublikowano
Kolega powyzej ma chyba rację do pewnego momentu auto dobrze wygląda,potem już nie!,zapewne może wygladac przy 275-300 jak walec do drogi-ale to już wasza sprawa..a spalanie i reszta [waga opony-łożyska,polskie drogi]pod znakiem :?: .pzdr. :arrow:
"" jedż z butem ,ale nie na kapciu"", mów co myślisz , rób co mówisz