Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy czy w waszysz 318is sa styłu sprezyny bo własnie u mnie nie ma czy tak było seryjnie czy jak???? i czy cos sie stanie jak nie ma?? Z góry wielkie dzieki :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano
normalnie przyjechłem z zagranicy nim i własnie ostatnio tak patrze i cos mi za nisko siedział wiec patrze a tam nie ma sprezyn. bo z przodu sa. a jakiej firmy kupic sprezyny i czy sie kierowac
Opublikowano
no ale jak to przeicez odrazu widac jesl iauto nie ma sprezyn, same amoryzatory nie utrzymaja ciezaru, auo wlecze [BAD] po glebie a na dodatek dziwie sie jak ty tyle przejchales, rpzeciez bez sprezyn to powinienes latac po dordze :O jesli chcesz jakies zalozyc to sprawdz jakie masz zprzodu i sobie dobierz optymalnie o tego jakie bys chcial miec...
BMW for fun
Opublikowano
komfort jest własnie fajny i nic nie chcacze o glebe nawet jak mam pełny samochód to nic stoi stabilnie tylko ze jest dosyc nisko bo jest od opony do płotnika 4cm a jakiej firmy wziasc sprezyny
Opublikowano
komfort jest własnie fajny i nic nie chcacze o glebe nawet jak mam pełny samochód to nic stoi stabilnie tylko ze jest dosyc nisko bo jest od opony do płotnika 4cm a jakiej firmy wziasc sprezyny

Lejsofors chyba najlepiej. Ale czy podnosiłeś samochód - wjedź na jakiś podnośnik i zobacz, bo nie uwierzę, że przejechałeś kilkaset km na samych amorach...

Opublikowano
i juz wszystko sie wyjasniło sa sprezyny i tak jak kolega mówił nie było ich widac nastepnym razem jak bede zakładał post to najpierw wszystko sprawdze a potem bede pisał sorki za kłopot :mad2: człowiek uczy sie na błedach