Skocz do zawartości

zawieszenie tył

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam koledzy czy w waszysz 318is sa styłu sprezyny bo własnie u mnie nie ma czy tak było seryjnie czy jak???? i czy cos sie stanie jak nie ma?? Z góry wielkie dzieki :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa: :modlitwa:
Opublikowano
:shock: Dziś nie 1 kwietnia, więc nie rozumiem... A silnik masz? - zobacz, może też go nie ma.
Opublikowano
  • Autor
no bez kitu nie ma sprezyn tylko sa amorki
Opublikowano
  • Autor
normalnie przyjechłem z zagranicy nim i własnie ostatnio tak patrze i cos mi za nisko siedział wiec patrze a tam nie ma sprezyn. bo z przodu sa. a jakiej firmy kupic sprezyny i czy sie kierowac
Opublikowano
no ale jak to przeicez odrazu widac jesl iauto nie ma sprezyn, same amoryzatory nie utrzymaja ciezaru, auo wlecze [BAD] po glebie a na dodatek dziwie sie jak ty tyle przejchales, rpzeciez bez sprezyn to powinienes latac po dordze :O jesli chcesz jakies zalozyc to sprawdz jakie masz zprzodu i sobie dobierz optymalnie o tego jakie bys chcial miec...
BMW for fun
Opublikowano
  • Autor
komfort jest własnie fajny i nic nie chcacze o glebe nawet jak mam pełny samochód to nic stoi stabilnie tylko ze jest dosyc nisko bo jest od opony do płotnika 4cm a jakiej firmy wziasc sprezyny
Opublikowano
komfort jest własnie fajny i nic nie chcacze o glebe nawet jak mam pełny samochód to nic stoi stabilnie tylko ze jest dosyc nisko bo jest od opony do płotnika 4cm a jakiej firmy wziasc sprezyny

Lejsofors chyba najlepiej. Ale czy podnosiłeś samochód - wjedź na jakiś podnośnik i zobacz, bo nie uwierzę, że przejechałeś kilkaset km na samych amorach...

Opublikowano
  • Autor
ok zaraz ide do garazu podnosze i zobacze co jest grane.
Opublikowano
A wiesz, że sprężyny nie są założone na amortyzatorach tak jak z przodu tylko na belce.
Opublikowano
Bez sprężyn nie byłoby od koła do błotnika 4 cm. Sprężyny od strony koła nie są widoczne(chyba że zdejmiesz koło), to samo dotyczy tyłu auta (trudno je zauważyć).Więc najlepiej zdjąć koło, lub wejść pod samochód. Na pewno są one na swoim miejscu , inaczej daleko byś nie zajechał...
Opublikowano
  • Autor
i juz wszystko sie wyjasniło sa sprezyny i tak jak kolega mówił nie było ich widac nastepnym razem jak bede zakładał post to najpierw wszystko sprawdze a potem bede pisał sorki za kłopot :mad2: człowiek uczy sie na błedach