Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich.

Od pewnego czasu zauwazylem.ze w kufrze zbiera mi sie wodaa takze

skrapla mi sie na klapie. Jaka moze byc przyczyna ?

Mam podejrzenie .ze to przez tylna polke ale nie mam pojecia jak sie do niej zabrac/zdjac/.

Do czego ona jest przykrecona ?

pozdrawiam

Opublikowano

Najpierw sprawdź podłogę za błotnikami! Masz otwierany dach? Jeżeli tak to sprawdź czy wężyki odprowadzające lecą do hmmm. jak to nazwać? UPUSTÓ w pod tylnim zderzakiem (po bokach). Mogło się zdarzyć że wężyk ci gdzieś pękł i woda z dachu leci Ci do bagażnika. Ale obstawiam dziury w za błotnikami.

POZdro

Człowiek nabiera doświadczenia z wiekiem. Szkoda, że jest to wieko od trumny.
Opublikowano

o tych które można "namacać" w nadkolu na samym rancie zazwyczaj na styku nadkola zewnętrznego i wewnętrznego.

najlepiej zdejmij koło obczyśćnadkole dobrze z błota, zawieś se tam mocną żarówke np. 100W otwórz kuferek, zdejmnij tapicerke z tego nadkola i patrz gdzie lecą promienie światła :dance:

e61 530dA >> spacer.png

Opublikowano

Witam

Ja mam te wszyskie otwory oryginalnie zaslepione i wydaje mi sie ,ze tak powinno byc bo jak sa otkryte to w czasie jazdy moze nam napompowac wody.Czy ja dobrze mysle? :(

pozdrawiam .

Opublikowano

Witam

To chyba jednak uszczelka bagaznika a co do tych otworow no ta ja mam

oryginalne zaslepki mozna powiedziec fabryczne. Cos w tym musi byc!

Moze ktos te kwestie rozstrzygnie.

pozdrawiam