Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Mam problem z nagrzewnicą-niezałancza się.Przypuszcam ze skończyły się szczotki w silniku nagrzewnicy.Czy któryś z kolegów miał juz podobny problem?A moż ktoś wyjmował sam nagrzewnicę i ma kilka uwag-bądz instrukcję demontażu nagrzewnicy z BMW E38 740I.Będę wdzięczny jak ktoś mi pomoże.POZDRAWIAM.

WOJTEK.

Opublikowano
Będziesz to robił w przyszlym tygodniu-ja pewnie też.U mnie też nie działa nawiew,najpierw chodził ale tak słabo aż wkońcu padł :cry: .Mam mały z tym problem gdyż jeszcze nie demontowałem nagrzewnicy w BMW choć to już trzeci w moim życiu-tak napradę nie wiem od czego mam zacząć.
  • Członkowie klubu
Opublikowano
Jeśli nie działa dmuchawa trzeba wymienić moduł. Nalezy zdjąć górną dechę, żeby to zrobić :mrgreen:

Auto Classic Service - 603975574

BMW Partner

Diagnostyka, mechanika i elektryka BMW

Swapy i indywidualne modyfikacje

AUTOPOMOC

BMW M7 - 1:44.821 Tor Poznań

Opublikowano
Mówicie bym ściągnoł "dechę"-i wymienił modół.Mam nadzieję że nie jest to zbyt skąplikowane?Zastanawiam się nad przyczyną awarii.Piszesz kolego żeprzyczyną jest modół że trzeba go wymienić i będzie po wszystkim-a może koledzy skończyły się szczotki w silniczku?Sądzę tak dlatego że dmuchawa chodziła tyjko z dnia na dzień coraz wolniej aż wkońcu zatrzymała się na amen.