Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam podobny problem jak kolega.

Równierz mam kierownice z multifunkcją a nie działa i nawet nie podświetla się.

Gdzie mogę sprawdzić po numerze VIN wyposażenie, oczywiście oprócz ASO.??

PawelekBMW jak uda Ci się uruchomić funkcje w kierownicy daj znać czy trudno było.

powodzenia

Opublikowano
Dzisiaj podłączyłem multifunkcje z góry chciał bym podziekowac koledze PREMIEROWI za dokładny opis jak podłączyc multifunkcje. Jest to banalnie proste znajduje sie to w opisie któty przesłał mi kolega 8000 http://www.bmw-klub.pl/forum/viewtopic.php?t=69277 # kabelki oraz wtyczki do pinów no i przyda sie lutownica i tasma izolacyjna aha i sróbokret krzyzakowy, troche checi i gotowe!!! Mi tez kierownica nie działała nic sie nie paliło i nie działało po sprawdzeniu nr. VIN okazało sie ze nie mam wogóle multifunkcji a kierownice z multifunkcją mam widocznie ktos sobie taką założył. nawet nie trzeba sprawdzac nr. VIN zeby sie o tym dowiedziec wystarczy zobaczyc czy w kostce pod kierownicą nie mamy podłączonych pinów 8,9,10. ja nie miałem ale juz mam heh teraz działa tempomat, podswietlenie tylko nie radio bo nie mam oryginalnego. Ale za to mam wielką radoche :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
A co myslicie o moich felgach sa to oryginalne felgi bmw Mpower nie jakies tam podróbki z allegro albo jakiejs polskiej fabryki. niektózy smieją sie i mówia ze przypominają 15' a to są 17' i jak słysze takie cos to szału dostaje i mam chec na 18' załozyc a przeciez chyba az tak zle chyba one nie wyglądają jak myslicie???
Opublikowano
pewnie te złudzenie to przez to ze maja ranty bo kuzyn w pasacie ma felgi 17' od audi gwiazdy takie płaskie i dochodza az do samego brzegu felgi i wydają sie wieksze ale to tylko złudzenie
Opublikowano
pewnie te złudzenie to przez to ze maja ranty bo kuzyn w pasacie ma felgi 17' od audi gwiazdy takie płaskie i dochodza az do samego brzegu felgi i wydają sie wieksze ale to tylko złudzenie

Dokładnie. Felgi dwuczęściowe, albo mające wyglądać jak dwuczęścieowe optycznie wyglądają na mniejsze...

Takie 17stki prowadzą się jak 17stki, nie 15stki... ale czy wygląd nie ma znaczenia? :wink:

Dlatego wybierając 17stki, brałbym inne :wink:

Ty masz już te, więc nie kombinuj, imo szkoda kasy na zmianę.

E46 320d 175 PS@365Nm ...by Rogalotti