Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Kupiłem światła Angel Eyes do mojej Coupejki.Wszystko gra oprócz świateł postojowych:/ Światła mijania i długie są w jednej kostce, kierunkowskazy osobno w innej i to bez problemu podłączyłem.Jednak pozostało mi kilka kabelków "luzem" od ringów i za nic nie wiem gdzie je mam podłączyć.Jeśli wiecie co i jak to byłbym wdzięczny za pomoc
BeEmWu
Opublikowano
Problem w tym, że stare i zarazem oryginalne światła miały wszystkie kable w jednej wtyczce czyli podłączając jedną wtyczkę miałem światła postojowe, mijania i długie.Natomiast w nowych światłach w takiej samej wtyczce mam tylko światła mijania i długie a od postojówek mam kilka kabelków luzem :?
BeEmWu
Opublikowano
Ja też mam takie lampy jak ty i musisz zrezygnować z wtyczki z postojówek (ja tak zrobiłem ) i zlutować kabelki :D - jako postojówki proponuje zostawić same ringi i nie podlaczac diod bo będzie wygladac jak choinka(kwestia gustu)
Kocham moja Czarnulkę