Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam, mam pytanko? czy ma ktos zamontowane ksenony te z allegro w swoim E46? tzn. chodzi mi jak to swieci i czy razi inne pojazdy? Jesli ktos ma to jakie polecacie?
Opublikowano
witam, mam pytanko? czy ma ktos zamontowane ksenony te z allegro w swoim E46? tzn. chodzi mi jak to swieci i czy razi inne pojazdy? Jesli ktos ma to jakie polecacie?

Wpisz w szukajkę "HID" lub "xenoen". Będziesz miał miłą lekturę. ;)

Do wypowiedzi DeeJay_E36 dodam, że ja był założył oryginalne lampy na xenon. Fakt, że będą droższe ale trochę dozbierasz i masz super oświetlenie.

Opublikowano
ja ostatnio zalozylem u siebie 6000K a jak sie okazuje wszelkie tanie instalacje xenonowe sa zabronienie dowiedzialem sie o tym niedawno xenon musi miec spryskiwacze i samopoziomowanie dlatego unikaj tanich podróbek typu HID
brak
Opublikowano
cybek1984tychy ma racje zakladanie takich xenonow jest zabronione jak malowanie tylnych lamp na zachodzie auto trafilo by na parking policyjny lub musial bvs zabrac go na lawecie oczywiscie tylko wtedy gdybys mial pecha i zatrzymal by cie jakis chory glina a tu sa wszyscy chorzy