Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
mam pytanie po włożeniu karty do centralki w bagażniku nie mogę odpalić telefonu :cry2: jaka może być przyczyna :doh: czy telefon włącza się na klawiaturze aparatu czy gdzieś indziej ? i jeszcze jedno pytanko czy może ktoś z szczęśliwych posiadaczy tej wspaniałej marki ma odsprzedać kopię instrukcji obsługi 725Tds? byłbym bardzo wdzięczny :modlitwa:
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano
Telefon sam sie włącza i po zgaszeniu motoru, wyjęciu klucza po dobrej chwili sie wyłącza, ale można go uruch/wyłączyć klawiszem na samym środku słuchawki,( kołko z kropką,takie power) ale najpierw wyjmij i wlóż karte, może inną na chwile,powodz.
Opublikowano

dzięki kolego za radę kilka razy wkładałem kartę i nic z inną też probowałem sprawdzałem bezpieczniki i są ok. a nadal nic nie działa poprostu nie wyświetla się nic tak jakby nie było zasilania a obok słuchawki jest podświetlenie .

chester

• 3 tygodnie później...
Opublikowano
a kolego powiedz coś o tym silniku 2,5tds, słyszałem mnóstwo negatywnych opini o tym silniku ale prawie 100% komentarzy było od ludzi którzy jej nigdy nie mieli tylko heh gdzieś słyszeli
"Mózg jest najbardziej przecenianym z ludzkich organów."