Skocz do zawartości

poszukuje dobrego serwisu pomp wtryskowych, WLKP !

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)
Jak w temacie, w polecanych warsztatach nie znalazlem zadnego, ktory by sie w tym specjalizowal. Bylbym wdzieczny gdyby ktoś mogł polecić mi jakis dobry, sprawdzony punkt serwisu pomp - najlepiej w poznaniu lub bliskich okolicach. Chodzi mi tylko o stawienie dawki paliwa, niedawno wymienialem uszczelki pompy - niby wszystko jest jak bylo, ale obroty na jalowym biegu troche dluzej mi sie stabilizują teraz po odpaleniu auta - najpierw skacza pod 1000, opadają do ok. 550, i po minucie stabilizuja sie na ok. 750. Niedlugo chce zrobic wirus do mojej rakiety i chcialbym aby wszystko bylo tip top przed ta operacją. Znalazlem Bosch Serwis na Śniadeckich 12, ktos moze korzystal ? W ogole ta dawke ustawia sie mechanicznie czy za pomoca komputera ? da sie bez wyjecia pompy z auta ? Nie chcialbym dac sie naciagnac :) Edytowane przez uroboric_tom