Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
potrzebuje pomocy.Mam BMW E34 518i z 1994r.Wczoraj wieczorem odstawiłem auto na parking jak zwykle i poszedłem do domu nic się nie działo.Dzisiaj rano zebrałem się do pracy,chcę odpaliś autko a tu całkowity brak sprzęgła. :mad2: Czy ktos miał już z tym doczynienia.Nie wiem o co chodzi,że tak raptownie padło?proszę o pomoc.Dzięki
Opublikowano
Nikt nie może mi pomóc?Nie wiem co mam robić nie znam się na tym,czy wymieniać całe sprzęgło? Patrzyłem płyn jest w baniaczku.
Opublikowano
Było o tym kiedys dawno temu na forum 3-er, kiedys czytałem kolega miał podobne objawy jak ty, sprzęgło padło i pedał do końca luxno wpadał, poszukaj może coś znajdziesz, niestety nie pomoge więcej
Opublikowano
Dzięki za odzew .Właśnie przeglądałem i jakoś nic konkretnego nie wyczytałem,ale szperam jeszcze.Dzięki
Opublikowano

Jak to padło?

Tzn wciskasz pedał ale nie zasprzęgla czy w ogóle pedał leży na podłodze?

A może linka pękła ot po prostu hmm?

BMW? Bogini Moich Wrażeń.
Opublikowano
nie zasprzęgla.On nie ma linki to sprzęgło hydrauliczne.Jeden tłoczek jest przy pedale ,drugi przy skrzyni.teraz sprawdzałem obydwa całe,ale dalej nie wiem co jest HELP!!!