Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Witam, ostatnio przez nieuwagę przy otwieraniu klapy bagażnika dziwnie zblokowała sie półka czego nie zauważyłem i pękło jedno z mocowania - plastikowy wieszak łączący klapę z półką. Teraz klapa podnosi sie na drugim który przetrwał. Jak sądzicie czy jest możliwość kupienia samego wieszaka czy raczej będzie to komplet z całą półką ?
Opublikowano

U mnie z kolei od zakupu sa pekniete zaczepy na ktorych polka sie trzyma, nie chodzi mi i wieszaki na sznurkach tylko wlasnie te plastiki z wewnętrznej czesci półki (od strony wnętrza). Poprzedni wlasciciel (wlascicielka) zrobil to na sztuke, oklejajac calosc tasma izolacyjna, chcialbym to wymienic, czy ktos z posiadaczy compcta z okolic r 96-97 moglby wrzucic foto z bliska jak te zatrzaski wygladaja i w jaki sposob zaczepiona jest półka ? kolego F_W, moglbym Cie prosic o taka fotke ? :) bo chce to poprawic, bo polka zeslizguje mi sie za kazdym razem gdy otwieram bagaznik :mad2:

A co do wieszakow, to nigdy sie nie spotkalem, moze dlatego, ze nie szukalem, mysle ze najprostszeym wyjsciem bedzie popytac na szrotach.

Opublikowano
mówisz o mocowaniu w którym półka sie obraca? jeżeli myślimy o tym samym to na allegro jest to do kupienia z tym ze jest to zespolone z całą pokrywą na głośnik czy jakoś tak. Tak czy siak porobię zdjęcia mocowań.
Opublikowano
Tak, chodzi mi o mocowania, ale od samej polki, takie jakby "bolce" po bokach, przynajmniej u mnie tak wygladaja, owiniete sa tasma izolacyjna, widac ktos druciarstwo odpieprzyl. Bo jesli chodzi o mocowania polaczone razem z pokrywa glosnika, to u mnie sa to tylko odpowiednio wygiete blaszki :? bylbym bardzo wdzieczny gdyby udalo Ci sie wrzucic fotke jak u Ciebie wygladaja te bolce przy polce oraz mocowania przy plastikach z oslonka glosników. Z góry dzieki :)