Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam. ostatnio pisałem na forum o moim problemie w e36. auto ,,pływie" po drodze.

kiedy wjade w dziure samochodem tak rzuca. dużo osób na forum pisało ze to tuleje pływające. tylko jakie?? czekam na waszą pomoć. MILE WIDZIANE LINKI Z AUKCJĄ Z TYMI TULEJAMI. z dóry dziękuje.

Przemyslaw
Opublikowano

[email protected] - napisz do tej firmy

AUTO-COM Lodz

tel.(042) 630-21-27,

ostatnio u nich kupowałem, dobrali mi co potrzeba pod konkretny model samochodu a majątku nie wydałem, spróbuj, może akurat Ci pomogą.

Opublikowano
ja kupowałem poduszki belki (50 zł sztuka Meyle) do compact'a oraz tuleje wahacza ( 30 zł komplet na wahacz lemforder) . nie wiem jak wygląda zawias w innych, ale mówię, napisz do nich, firma działa solidnie wg moich odczuć i dobiorą pod konkretny samochód.
Opublikowano

juz napisalem. czekam teraz na odpowiedź.

o widze nowy link. moze to co kolega napisał z linkiem to jest to.;d

zamawiać to co jest na tym linku??

Przemyslaw
Opublikowano
poczekaj do poniedziałku aż odpiszą, chyba ze jeden dzień Cię zbawi a ewentualna różnica w cenie nie gra roli.
Opublikowano

no poczekam bo i tak mi tego w niedziele nie wysla,ale jest mi auto potrzebne na sobote a to ,,pływanie " po drodze mnie juz denerwuje.

a wolal bym mieć juz to zrobione przed wyjazdem.

Przemyslaw
Opublikowano
do soboty to masz jeszcze trochę czasu a wymiana nie powinna być kłopotliwa - tak mi sie wydaje. A pytałeś może w okolicznych sklepach motoryzacyjnych ?
Opublikowano

na tej stronie z aukcji jest numer telefonu mozesz zadzwonic sie upewnic ale to są własnie tuleje (pływające-wahliwe) tylnego wachacza :cool2:

pozdro

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
rozumiem, znam ten ból. W takim razie masz przynajmniej dwa adresy, decyzja gdzie kupisz należy już tylko do Ciebie.
Opublikowano
a tu jest ta tulejka w sklepie INTERCARS nr tulejki 33326775551 nie sugeruj sie tym ze w opisie jest ze jest to wersji compact w sedanie jest identyczna tak wychodzi z RealOem BMW więc masz jak na dłoni... pozdro

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

"To ucieleśnienie sportowego charakteru,dynamiki,zaawansowanej technologii i ponadczasowej funkcjonalnej elegancji,oznaczonym Biało-Niebieskim emblematem symbolizującym obracające się śmigło.Samochód tej marki posiadamy dla radości z jazdy."

Oliver Hessmann

Opublikowano
i jesli zamówisz co podał anjinsan to bedziesz napewno zadowolony gdyz oryginał to oryginał i żadna z aukcji jej nie dorówna ..ja bym sie nie zastanawiał..

BAYERISCHE MOTOREN WERKE

Oliver Hessmann