Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam serdecznie.

Jestem nowym klubowiczem oraz świeżo upieczonym posiadaczem mojego pierwszego BMW 320d. :D Wcześniej jezdziłem Audi A4, ale mam nadzieje, że będe jeszcze bardziej zadowolony z BMW niż z Audi. Żeby mnie tu zaraz ktoś nie wyprostował to z góry piszę, że poświęciłem 4 dni z rzędu na przeczytanie wszystkich wątków, ale niestety to co mnie interesuje nie mogłem znaleść.

Chodzi mi mianowicie o zmianę ręcznej klimy na automatyczną.

Czy będzie to prosta przekładka czy wystąpią komplikacje w układzie elektrycznym itd.

Za wszelkie sugestie z góry dziękuje.

Opublikowano

ludzie dajcie juz spokój z tymi przekladkami klimy na autom. glowa mnie boli jak o tym czytam :doh:

chcecie miec automatyczną to kupcie sobie auta z taką :D

Prowadziłeś kiedyś BMW? To jest adrenalina, to jak narkotyk - wciąga. Jesteś królem świata i nikt ci nie podskoczy :diabel_faja:

Nowe forum BMW tylko dla serii 3

http://www.3er.pl

warto tam być!!!

Opublikowano
Do kolegi BeEmWU: to że może ciebie to nie interesuje to nie oznacza że mnie lub innych to nie interesuje. Jeżeli nie znasz odpowiedzi na pytanie to nie odpisuj...mnie np tez nie interesuje jakie kapcie chciałeś założyć na zime... :)
Opublikowano
Ale kolega ma racje... Przekładka nie ogranicza się tylko do włożenia komputera...to jest bardzo trudna i nieopłacalna przeróbka...odpuść sobie.
Opublikowano

wlasnie na taka odpowiedz czekalem. chcialem sie dowiedziec konkretów.

Nie wiedziałem jak to wyglada...czlowiek ktory sie nie zna to wydaje mu sie ze wystarczy tylko panel wymienic :lol:

pozdrawiam