Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
witam pisalem juz wczesniej ze chce kupic alufelgi 18 do e36.ale teraz sie dowiedzialem ze roznica miedzy et orginalnym samochodu a et felg bedzie wynosic 9 mm czyli felgi beda 9mm na zewnatrz bardziej wystawac wiec sie pytam czy to problem . 225(40(18
nic tak nie odpreza jak minuta dla weza
Opublikowano

No ale napisz jakie to ET bo nikt nie wie.

I szerokość felgi jeszcze jak możesz.

Pozdrawiam.

Krzysiek

Było:

E36 318 is coupe 93'

E36 323i sedan 97'

Opublikowano

facek tak szybko gadal ze zrozumialem 9mm ale wydaje mi sie ze mowil ze 36 et, Schnitziga type 4 LookaLike 8x18

Däck

Silverstone SP - 225/40x18 W

tto wszystko co mam

Opublikowano
no raczej tak albo ma cos zmienione bo tez mam fele od m5 ale 2*235/35/17 i jak zaloze na tyl to trze na zakretachy dlatego chce kupic nowe,a 2*255/40/17 to nawet nie proboje nigdzie wepchac
Opublikowano
help ludzie pomocy.dobra to ostatnie pytanie z tej kwesti jakie et wchodza do bmw e36 teraz chyba nie bedziecie mieli za duzego problemu
Opublikowano
Ja mam w swojej fele od m5 e39 225/40/18 i nic nie trze.

Raczej podróby wzór a'la m5 z ET do trójek skoro nie trze.

Ściągane były podobno z e39 (info poprzedniego właściciela)(tylko 2x komplet przednie bo tylne są szersze chyba 9 albo 10 cali)

Opublikowano
ok dobra juz wiem na bank ze et wynosi 33. takie male nieporozumienia wczesniej hehe.wiec wejdzie czy nie wejdzie