Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
felga jest dosc waska a roznica miedzy 225 a 215 praktycznie niezauwazalna ale problem lezy nie tutaj mianowicie nie bardzo mi pasuje do tych felg opona o sportowym zarysie po prostu
brak
Opublikowano

nie wiem czy lepiej by nie było 225/45/17 bo tak ichyba jest przez producenta.. co do felgi dośc wąska... dobrze by było jak by miała 7,5 8 cala... ale załozy się bez problemu...

co do wypowiedzi... cybka.. sie nei zgodze... jesli sie jzu decydowąłes na te felgi..to jak najbardziej pasuej do nich ta opona wizualnie... technicznie bedzie ok ... a wizualnei to rzecz gustu... mi sie np.. nie podobaja cybka felgi..wedlug mnei nie pasuja do żadnej Bmki... kazdemu sie podoba co innego...

Cybek przejrzałem twoje porpzednie auto... dobrze ze zmieniłes na seryjne coupe... bo wczesniej to miałes prawie M3 E92 :twisted2:

http://img110.imageshack.us/img110/2668/naroummmpr4.jpg
Opublikowano
nie wiem czy lepiej by nie było 225/45/17 bo tak ichyba jest przez producenta.. co do felgi dośc wąska... dobrze by było jak by miała 7,5 8 cala... ale załozy się bez problemu...

co do wypowiedzi... cybka.. sie nei zgodze... jesli sie jzu decydowąłes na te felgi..to jak najbardziej pasuej do nich ta opona wizualnie... technicznie bedzie ok ... a wizualnei to rzecz gustu... mi sie np.. nie podobaja cybka felgi..wedlug mnei nie pasuja do żadnej Bmki... kazdemu sie podoba co innego...

Cybek przejrzałem twoje porpzednie auto... dobrze ze zmieniłes na seryjne coupe... bo wczesniej to miałes prawie M3 E92 :twisted2:

to była pierwsza bkma ale jak sie mowi do wszystkiego trzeba dojrzec :D tak wiec TJuniNK mam juz za soba co do opon to good yeary F1 widze raczej na jakis brockach z szerokim rantem lub podobnych a te sa lekko szprychowe i bardziej stawiane jest na elegancje niz na sportowy zarys dlatego zupełnie nie pasują mi takie opony to jakby założyć świni siodło ale jak kolega zauwazył to ma sie tobie podobac a nie innym kwestia gustu

brak
Opublikowano
myślałem o F1 ale zmieniłem zdanie i kupiłem dunlop sport maxx 225x45x17, nowe oczywiście mimo że cena goodyear F1 jest atrakcyjna
Opublikowano
myślałem o F1 ale zmieniłem zdanie i kupiłem dunlop sport maxx 225x45x17, nowe oczywiście mimo że cena goodyear F1 jest atrakcyjna

Z jakiego powodu? Też jestem na etapie kupna kompletu opon 225x45x17 i jak na razie obstawiam F1, dlaczego? dlatego:

http://eu.goodyear.com/pl_pl/images/Eagle-F1-GS-D3_tcm179-2617.jpg

:dance: :wink:

Opublikowano

Z jakiego powodu? Też jestem na etapie kupna kompletu opon 225x45x17 i jak na razie obstawiam F1, dlaczego? dlatego:

http://eu.goodyear.com/pl_pl/images/Eagle-F1-GS-D3_tcm179-2617.jpg

:dance: :wink:

No właśnie , ja ze względu na bierznik i ''miękkość'' gumy

wygląd to nie wszystko , zobacz dlaczego są najtansze z dobrych firmowych opon ?? jak chcesz to poczytaj opinie osób co kupiły

contisport 2 , to jest to , na Brigdestone nie zdecydowałem się bo zaś cena powala ale na 16" mam / miałem / Potenze i są rewelacyjne , teraz zmieniam na 17'' a te 16 chyba komuś sprzedam tanio- dunlop sp sport maxx czy sp01 też są Ok a BMW nie jest lekkim autem

Opublikowano
miałem kupić f1 ale po rozmowie ze znajomym " gumiarzem" zmieniłem zdanie ponieważ good yeaer ma teraz fabryke na słowacji i podobno jakość tych opon sie pogorszyła , chociaż miałem wcześniej f1 z niemiec i było ok. teraz kupiłem bridgestone potenze
Opublikowano

Ja je kupiłem tez ze względu na wygląd, ale i opinie o nich sa pozytywne, przynajmniej wśród osób które znam i maja taką oponkę na swojej BMW.

Także różne są opinie, a dla mnie ważne jest to co ktoś powie a nie jak wypadły w testach magazyny motoryzacyjnego.

Opublikowano
Ja je kupiłem tez ze względu na wygląd, ale i opinie o nich sa pozytywne, przynajmniej wśród osób które znam i maja taką oponkę na swojej BMW.

Także różne są opinie, a dla mnie ważne jest to co ktoś powie a nie jak wypadły w testach magazyny motoryzacyjnego.

Bedzie ok , jedynie mogą się szybko zedrzeć , miałem je w Audi , trochę ślisko było , miałem nówki 225x45x17

Opublikowano
Polecam Pirelli P Zero Rosso sa rewelacyjne i oczywiscie Bridgestone Potenza

Wymieniłeś jedne z najlepszych a zarazem najdroższych opon , alternatywa dla nich to continental contisport 2 , rewelka :mrgreen:

Opublikowano
miałem kupić f1 ale po rozmowie ze znajomym " gumiarzem" zmieniłem zdanie ponieważ good yeaer ma teraz fabryke na słowacji i podobno jakość tych opon sie pogorszyła , chociaż miałem wcześniej f1 z niemiec i było ok. teraz kupiłem bridgestone potenze

gratuluje dobrego wyboru w imieniu firmy ;)

a tak na serio...

Bridgestone ma rowniez fabryke w polsce ;) a dokladniej juz 3...

i moze ich przybyc poniewaz japonczycy wycofuja sie z hiszpani...

duzo zalezy od tego czy jakosc opon mogla sie posuc... patrz nowi dostawcy nowi pracownicy nowe linie produkcyjne...

Bridgestone stawia na jakosc... tu kazda dostawa przechodzi naprawde szereg badan, terminy ze wzgledow jakosciowych sa bardzo krotkie... i rygorystyczne, wszytsko co moze zagrozic jakosci jest natychmiast eliminowane...

no i nie ma czegos takiego jak opona 2 gatunku... Dlatego wydaje mi sie ze wydanie tych pieniedzy dla kogos kto jezdzi duzo i dba o bezpieczenstwo jest dobra "inwestycja" ;)

Opublikowano

gratuluje dobrego wyboru w imieniu firmy ;)

a tak na serio...

Bridgestone ma rowniez fabryke w polsce ;) a dokladniej juz 3...

i moze ich przybyc poniewaz japonczycy wycofuja sie z hiszpani...

duzo zalezy od tego czy jakosc opon mogla sie posuc... patrz nowi dostawcy nowi pracownicy nowe linie produkcyjne...

Bridgestone stawia na jakosc... tu kazda dostawa przechodzi naprawde szereg badan, terminy ze wzgledow jakosciowych sa bardzo krotkie... i rygorystyczne, wszytsko co moze zagrozic jakosci jest natychmiast eliminowane...

no i nie ma czegos takiego jak opona 2 gatunku... Dlatego wydaje mi sie ze wydanie tych pieniedzy dla kogos kto jezdzi duzo i dba o bezpieczenstwo jest dobra "inwestycja" ;)

kupiłem te z japonji :cool2: