Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Swoją opinię opieram na własnych doświadczeniach. Sprzedałem 4 auta, każde w maksymalnie tydzień, najkrócej ostatnią Beemkę w 3 dni. Każde w dobrym stanie i w rynkowej cenie.

przypuszczam ze ludzie boją się aut z tą pojemnością i to dlatego tak jest :?

Tym, którzy się nie boją bardziej pasują mniejsze bardziej sportowe samochody, dla tych co dojeżdżają na co dzień spalanie jest nie do przejścia, ci co jeżdżą mało nie potrzebują limuzyny, a pozostałych albo stać na nowy samochód lub mają max 10 tys...

Jestem tylko ciekawy czy ten "obgląd" na otomoto da jakąś gwarancję, czy to będzie tylko niezobowiązująca opinia. Zresztą mogą się tym pogrążyć jak ludzie zaczną kupować samochody po pozytywnej ocenie i trafiać na padaki.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Minął miesiąc od założenia wątku. Czy ktoś przetestował działanie nowej usługi otomoto?
Prowadzę swoje życie, a nie BMW
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano
W sumie dużo dokładnych zdjęć, badanie lakieru, oraz sprawdzenie poprawności działania osprzetu (klima itp.) dla mnie wystarczy aby się zdecydować na wyprawę po samochód. Resztę mogę sprawdzić na stacji diagnostycznej i negocjowac cenę ze sprzedającym. Dla mnie bardziej niż te 99 zł jest cenny czas, który moge stracić jadąc po samochód, który się okaże bity, byle jak pomalowany, pełen wycieków, itp.. i wrócić z pustymi rękoma.
Opublikowano
W sumie dużo dokładnych zdjęć, badanie lakieru, oraz sprawdzenie poprawności działania osprzetu (klima itp.) dla mnie wystarczy aby się zdecydować na wyprawę po samochód. Resztę mogę sprawdzić na stacji diagnostycznej i negocjowac cenę ze sprzedającym. Dla mnie bardziej niż te 99 zł jest cenny czas, który moge stracić jadąc po samochód, który się okaże bity, byle jak pomalowany, pełen wycieków, itp.. i wrócić z pustymi rękoma.

Dobrze ktoś napisał o tej ocenie. Moim zdaniem też jest nie warta tych 100zł.

Zdjęcia dobra sprawa, ale myślę że lepiej byłoby zapłacić 20zł dla forumowicza którzy przejechałby się zobaczyć auto w swoim terenie i nacykał z 50 zdjęć. Dla chętnych można też wypełnić tabelę : Felgi alumionioe TAK, auto umyte TAK .... :duh:

• 4 tygodnie później...
Opublikowano
Moim zdaniem jest to bardzo dobra sprawa :cool2: :cool2: ostatnio pojechalem zakupic taka przyslowiowa igle :duh: :duh: po wejsciu na podworko tam gdzie bylo to auto myslalem ze zawalu dostane :roll: :shock: jednym slowem makabra moj czas stracony i pieniadze .A 100zeta to nie duza kasa (ja stracilem 300)a cos mozemy sie dowiedziec przynajmniej te wazniejsze usterki pt,rdza,tony szpachli,itp i po takiej opini mozemy podjac decyzje jechac czy nie ogladac dokladniej. :roll:

Było e28 524td,e32 735i

I jest e38 735i V8!!!!