Skocz do zawartości

Mryganie świateł w E39, POMOCY!!!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, mam problem ze światłami w mojej E39. Dokładniej to świecą ale pulsacyjnie tzn. raz jaśniej raz ciemniej i tak wkółko. Byłem u elektryka i stwierdził że to sterownik świateł. A i dodam jeszcze z jedno długie mam odłaczone bo jak podłacze kostke przy lampie to sie świeci non stop nawet przy wyłączonym zapłonie i zamkniętym samochodzie. Moje pytanie brzmi gdzie ów sterownik sie znajduje i czy są różnice jakieś w tych sterownikach. Lampy zwykłe, NIE Xenony.

POMÓZCIE!!!

W sobote wyjeżdżam do Niemiec a tam policja wiadomo jaka jest... :modlitwa:

Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano

To chyba jest typowa usterka uszkodzonego LCM.Zamontowany jest po prawej stronie w nogach pasażera.Gdzieś na forum widzałem fotki.Zapuść szukanie.

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Znalazłem już ten moduł u siebie a teraz poszukiwania gdzie kupić, całe allegro przeszukałem i nic, po ogłoszeniach szukałem i też nic... może ma ktoś takie coś??? W serwisie w WaWie na Czerniakowskiej 1200zł chcąale to wole dołożyć pare groszy i xenony założyć. No coż narazie spróbuje szukać albo naprawić ten. ps.: naprawiał ktoś już to??
Było E39 523i, E30 320i Coupe, E32 730iA, E34 540iA M-Pakiet, E34 525TDS touring X2, E38 750iA pakiet Alpina
Opublikowano

Kilka razy widziałem na allegro koszt od 250-500zl.Wymana na inny używany bedzie sie wiązała z programowaniem na kompie.

Na PW wysylam link do goscia ktory moze miec

Pozdrawiam

Opublikowano
  • Autor
Ok dzieki za pomoc ale jak coś by ktoś jeszcze wiedział to dajcie znac