Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

tak mysle ze orginalny to napewno ma jakies wytloczone napisy

nazwe firmy itp.To moze sie okazac ze moj to jakis laminat :roll: pozdrawiam

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Wg mnie to oryginał, no ale jak każdy, powinien mieć oznaczenia. Więc poproś sprzedającego o zdjęcia takowego i wszystko powinno się wyjaśnić. Poza tym bardzo ładny i żadki. Ładnie by wyglądał na moim e36 :twisted: hehe

Właśnie wysłałem maial do gostka z zapytaniem bo mi to wpadł w oko ten spojlerek.

Opublikowano

Dokładnie wystepował taki spoiler oryginalny, były dwie wersje, z 3cim stopem w tej dolnej części lub bez niego, obie części są ze soba skręcane śrubami, cały waży prawie 6kg to podstawowa różnica od podróbek z laminatu które są bardzo lekkie i oczywiście na obu częściach są wytłoczenia z nr części, nazwą, materiałem, kba, datą prod. i logiem bmw.

Tak to wygląda na czarnym coupe:

%5B640%3A480%5Dhttp%3A//img238.imageshack.us/img238/97/m3gt2pa1.jpg

Opublikowano
powiem tak...mam co podniesc jak odtwieram klape bagaznika zajeb....ciezkie.Jutro dolacze zdjecia jak wyglada to u mnie i odkrece w poszukiwaniu jakis oznaczen.Mam okazje kupic takie alu jak na tym zdjeciu czarnej M3 za 400 tylko pasowaloby je pomalowac...oplaci sie????to sa 17cali.pozdrawiam
Opublikowano

Właśnie wysłałem maial do gostka z zapytaniem bo mi to wpadł w oko ten spojlerek.

i jak odpisal ci????

masz jakies zdjecia

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

Ja miałem taki w swojej E36, niestety nie oryginał ale jakaś niemiecka podróba. Kolosalną wadą tego spojlera jest to że wystaje po za obrys klapy i jak się ktoś zapomni i opuści samą żeby się zatrzasła skończy się obitymi rogami. No i jak ktoś miał bity tył, klepany i szpachle to raczej ciężko bedzie ze spasowaniem calości i szpar pomiędzy. Jak bym miał drugi raz zakładać to raczej bym sobie podarował, szkoda dziurawić blache.

Pozdro.

Opublikowano
jak się ktoś zapomni i opuści samą żeby się zatrzasła skończy się obitymi rogami. Pozdro.

Ja czegoś takiego u siebie nie zauważyłem, nic się nie obijało.

• Zasłużeni forumowicze
Opublikowano

i jak odpisal ci????

masz jakies zdjecia

To jest to, co mi odpisał: "Witam, moze uda mi sie je zrobic za dwa trzy dni. Jezeli pisze ze spoiler jest oryginalny to tak jest.

Pozdrawiam"

Więc czekam na fotki.