Skocz do zawartości

Ogrzewanie lusterka -jak to jest zrobione???

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CZE.Mam kłopot z lusterkiem prawym w moim aucie. :( Reanimuję moją drugą niunię(E-34) i nie było wogóle w niej lusterka zewnętrznego - urwane podczas stłuczki - to kupiłem na ALLEGRO tyle ,że było bez wkładu tzn. bez odbłyśnika czy jak tam to sie nazywa. Fart chciał że kumpel dał mi oryginalny ten wkład bo mu pozostał tyle że popdobno od E-36 ale pasuje idealnie tyle tylko że za cholere nie moge sie zorientować jak to się bedzie podgrzewać :?: :?: :!: Do samej obudowy lusterka idą w wiązce 4 przewody(biały,czarny,niebieski i brazowy) i są podłączone do rególacji czyli do silniczka.Poza tym żadne kabelki nie wystają , które można by podłączyć do odbłyśnika :idea: :?: On sam(ten odbłyśnik)też nie ma żadnych blaszek czy styków do tego nieszczęsnego ogrzewania :? Zaznaczam że oba elementy są w 100% oryginalne i pochodzą odpowiednio odbłyśnik z 95r a obudowa z 92r (nowsza na stopce).Czy to możliwe że wychodziły takie obudowy bez podgrzewania :?: Czy może istnieje jakis inny TAJEMNY :shock: sposób działania tej części :?: Jeśli macie drodzy forumowicze jakieś konstruktywne sugestie :idea: to poprosze oświećcie mnie :wink: :!: :idea:

Pozdro.

Opublikowano

Żadnych tajemnych obwodów tam nie ma 8)

Więc lusterka były różne z ogrzewaniem i bzzzz.

A sam wkład masz zapewne bez folli grzejącej a taką możesz kupić na allegrohttp://moto.allegro.pl/show_item.php?item=42509785